De kop is eraf

25 april 2018

Jeetje, ik heb zojuist gewoon m'n eerste blog ooit geschreven *geeft zichzelf een schouderklopje*. Best spannend hoor, ik ben helemaal geen schrijver. Sterker nog, ik praat liever. Dat gaat me makkelijker af. Maar goed, ik hoor vaak dat ik dingen wel redelijk kan verwoorden, dus misschien moet het (digitale) papier er dan maar gewoon aan gaan geloven.

Ik zit een beetje in dubio. Wat moet ik nu? Ga ik gelijk de diepte in, m'n hele ziel blootleggen? Mwah, dat zie ik niet zo zitten eigenlijk. Ik probeer me te verplaatsen in jou, de lezer. Het zou me afschrikken denk ik. Het is ook echt niet m'n bedoeling om er een zware en taaie blog van te maken. Want zo ben ik helemaal niet. Ik ben over het algemeen een vrij vrolijk en opgewekt persoon. Grappig (best raar om jezelf deze kwalificatie te geven, maar is denk wel op z'n plaats) en soms een beetje te enthousiast. Als ik ergens vol van ben, dan kan ik nog wel eens rond stuiteren.

Ach, hopelijk krijg ik er vanzelf een beetje ritme in. Ik ben een totale newbie op dit gebied en ik kan moeilijk van mezelf verwachten dat ik al helemaal weet wat ik doe:-)

Ah, nu ik toch aan het schrijven ben; ik wil een schattige foto van Charlie met jullie delen! We zaten haar een beetje te plagen. Ze vindt die aandacht heerlijk.

Het leverde een komisch plaatje op.

Tot de volgende!

© 2014 - 2022 LilyBlue | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel